Nieuwsbrief

Extra nieuwsbrief Olof Palme 24-02-2014

Beste ouders.
Rond 26 februari 2014 zal de ouderbijdrage voor het schooljaar 2013/2014 automatisch worden geïncasseerd. De bijdrage is € 28,50 per kind. Het bedrag omvat onder andere een spaarbedrag voor het kamp in groep 8 en voor schoolreisjes.
Mocht uw bankrekeningnummer intussen gewijzigd zijn, dan kunt u dit doorgeven aan de penningmeester, Ageeth Niederer, telefoonnummer 372325, email ageeth.niederer@home.nl

SPORT - na - school activiteiten

img2 Bee ball is een snelle variant van honkbal zonder al te veel ingewikkelde regels. Bee ball lijkt een beetje op slagbal maar je bent veel vaker aan slag en veel actiever in het veld.
Heb jij al zin in SLAAN, HONKLOPEN, FIELDEN (= de bal snel oppikken en doorspelen in het veld) en droom je al van een 'HOME RUN'?
Meld je aan voor de clinic o.l.v. honkbaltrainer Collin, van honk-en softbalclub 'de Kickers' uit waalwijk i.s.m. Juffrouw Judith. LET OP: deze clinc komt pas in schooljaar 2015-2016 weer terug op de Olof Palme, dus grijp je kans!


Maandag 17 maart: plaats voor max. 20 leerlingen uit groep 7&8
Dinsdag 18 maart: plaats voor max. 20 leerlingen uit groep 5&6
Plaats: buiten op de speelplaats en/ of het aangrenzende park
Tijd: 15.30- 16.30u

Aanmelden via: olofpalmesportnaschool@scalascholen.nl (naam, groep, leerkracht en 'noodtelefoonnummer ouder' of oppas) Of vraag je ouders de mail te beantwoorden die ze in hun mailbox hebben gevonden.
Let op: Voor deelname is toestemming van je ouders nodig. Daarom aanmelden via het oudermailadres. Jullie krijgen dan een retourmail met de laatste informatie. Na aanmelding rekenen we uiteraard op je!
Te leuk om te missen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lekker sportief in of na de voorjaarsvakantie?
7 maart: zwemtoernooi WZV, in zwembad Olympia te Waalwijk voor  leerlingen groep 3 t/m 8 met minmaal diploma A, inschrijven via juf Judith (woensdag 19-2 laatste dag!) Zie voor info voorgaande oudermail en poster hoofdingang16 maart 2014, DrunensenDuinenloop, voor leerlingen groep 1 t/m 8, start en finish in het centrum van Drunen. Info www.drunenseduinenloop.nl, flyer in de oudermailbox en poster hoofdingang. 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl