Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2013-2014-23

Beste ouders,
het schooljaar is weer bijna ten einde en de vakantie is in zicht. De rapporten zijn vandaag meegegeven en we hopen dat uw verwachtingen én die van de kinderen uitgekomen zijn. U kunt zich met de kinderen gaan richten op de zomervakantie en eens lekker uitrusten.
Wij wensen u en de kinderen, mede namens de MR en de OV, een hele zonnige, gezellige en rustgevende vakantie toe. Daarna verwachten wij iedereen, behalve natuurlijk de schoolverlaters, graag weer terug op maandag 25 augustus.
Met hartelijke groeten,
het team.

Afscheid van de groepen 8

img2 Afgelopen schooljaar waren wij de trotse begeleiders van maar liefst 4 groepen 8. Meer dan 100 kinderen verlieten onze school. Wij hebben samen veel plezier beleefd aan leren, studeren, huiswerk maken, samenwerken en de laatste maanden vooral aan leuke activiteiten. Zoals het geslaagde schoolkamp met overwegend mooi weer en een goede sfeer. Verder de fantastische musicals, die heel professioneel overkwamen bij kinderen en ouders, opa's en oma's. En waar veel gelachen kon worden!!
De afscheidsavond, afgelopen vrijdag, was ondanks het warme weer een groot succes. Altijd gezellig en met veel lachen, maar aan het einde soms ook een traantje... Dat hoort bij afscheid.
Wij wensen alle schoolverlaters een fijne vakantie en heel veel succes en plezier op het voortgezet onderwijs.

Ook hopen wij alle kinderen nog eens terug te zien, bijv. om hun rapport te laten zien.

Gevonden voorwerpen

Op donderdag- en vrijdagochtend (morgen en overmorgen) zullen de tot nu toe verzamelde gevonden voorwerpen weer klaargelegd worden in de aula (Rode Olof Palme) om ouders de gelegenheid te geven, een attribuut terug te vinden.Loopt u gerust eens de school binnen om te kijken of er iets van uw kind(eren) bij ligt.
Succes met zoeken.

Nieuwe parkeerplaatsen BSO

De BSO (buitenschoolse opvang) heeft vanuit de gemeente enkele parkeerplaatsen toegewezen gekregen.
Het betreft de parkeerstrook aan de Aziëlaan, ter hoogte van de Gele Olof Palme.
Aan een lantaarnpaal is een bord bevestigd, dat daar naar verwijst:
"gereserveerd voor BSO-bussen, op maandag, dinsdag en donderdag, tussen 15.00 en 15.45 uur".
Wilt u de parkeerstrook op genoemde dagen en tijden vrijhouden? Hartelijk dank.

Nieuws van de TSO

img2 Op 22 mei jl. heeft de Tussenschoolse Opvang onaangekondigd een ontruimingsoefening gedaan, deze is vlot en goed verlopen. Zie de foto.
- Graag een verzoek: als uw gegevens, telefoonnummers, overblijfdata e.d. veranderd zijn, deze tijdig en het liefst in de eerste week van het nieuwe schooljaar bij ons te melden.
​- We merken nog steeds dat afwezigheid van kinderen niet bij de TSO gemeld wordt, graag zowel aan de leerkracht als de TSO dit melden.
- Verzoek bij de onderbouw: graag duidelijk naam vermelden op de broodtrommel, dit geeft nog regelmatig onduidelijkheid.

- Het komt nog steeds voor dat er snoepgoed in de broodtrommels zit. Verzoek is om dit niet te doen.
Aanstaande donderdag (morgen dus) is de laatste TSO-dag van het schooljaar, de kinderen krijgen dan een lekkere traktatie.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot in het nieuwe schooljaar!

TSO TEAM OLOF PALME

Eneco KidsRide

img2 Ben je tussen 7 en 12 jaar? Overtuig dan alvast je ouders om deel te mogen nemen aan
de Eneco KidsRide in Vlijmen en schrijf je uiterlijk een dag voor de Eneco KidsRide online in voor deze unieke ervaring!
Kijk op http://www.enecotour.com voor het volledige programma!

Wacht niet te lang, want de plaatsen per locatie zijn beperkt. (max. 200 deelnemers) Vol is
vol! Breng ook zeker je ouders mee naar de Eneco KidsRide. Deelnemers zonder begeleiding van een of twee volwassenen worden immers niet toegelaten in de Eneco KidsArea. Voor en na de Eneco KidsRide ben je welkom in de unieke Eneco KidsArea vlakbij de finish. Hier kun je genieten van leuke attracties.
In de Eneco KidsArea sta je meteen ook op de eerste rij voor de aankomst van de etappe! Niet te missen dus!
Inschrijven is helemaal gratis

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl