Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2019-2020-12

Beste ouders / verzorgers,

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over het zwemtoernooi en juf Ingeborg vertelt over haar reis naar Afrika.

Wij wensen u allen een gezellige carnavalsvakantie.

Met vriendelijke groet,

Team kbs. Olof Palme

Aanmelden nieuwe leerlingen

Bij de start van een nieuw kalenderjaar kijken de scholen ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. Daarbij is het van belang al een goede inschatting te kunnen maken van het aantal leerlingen. 
Wij vragen daarom aan ouders van kinderen die tussen januari 2020 en juli 2021 vier jaar worden om een aanmeldingsformulier van onze school in te vullen en deze voor 15 maart in te leveren bij de directie. Dat geldt ook voor jongere broertjes of zusjes die binnenkort 4 jaar worden. U kunt dit formulier op school ophalen bij de directie.  
Meer informatie over het aanmelden kunt u vinden op de site van onze school, klik hier.
Het is overigens mogelijk om kinderen vanaf 2,5 jaar al aan te melden.

Teachers4teachers

img2

Bericht van juf Ingeborg:

Op 4 maart vertrek ik voor 11 dagen naar Kenia met T4T. Het motto is: als je echt iets wilt doen voor een land, dan begin je bij het onderwijs. 

Op basis van Meet, Connect en Learn geven we in Kenia workshops op het gebied van coöperatief leren en leren van en met elkaar. Daarnaast is er veel scholenbezoek en contact met leerkrachten. 

Onze stichting (Scala) is verbonden met T4T en laat steeds 4 leerkrachten meedoen aan het project. Zo nemen we een schat aan ervaringen mee terug, die ook weer te gebruiken is op onze school. 

Vorig jaar hebben de kinderen voor 2 leerkrachten sponsorgeld opgebracht tijdens "gymles voor Afrika". Daarom is er dit jaar geen actie nodig. Vorig jaar is juf Hetty gegaan en dit jaar mag ik dus gaan. Ik kijk er enorm naar uit en zal de ervaringen met jullie delen. 

Heel veel groetjes, Ingeborg Bunnik - van Rooij (groep 8 leerkracht) 

Zwemtoernooi

Het is weer zover, het schoolzwemtoernooi komt er weer aan en wordt dit jaar gehouden op 28 februari.

Vorig jaar waren we met 15 leerlingen vertegenwoordigd en zijn we met de WISSELBEKER naar huis gegaan!!! Wij hopen dat we dit jaar met een nog grotere groep de Olof Palme mogen vertegenwoordigen. Als je het leuk vindt om mee te doen, vul dan het formulier in dat bij de social school mail is toegevoegd.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl