Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2020-2021-05

Hierbij de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar met de nieuwe schoolregel voor de komende periode; het resultaat van de actie voor de Voedselbank en een oproep om ook bij gymzaal de Brug te kijken als u (gym)kleding en dergelijke mist.

Met vriendelijke groet,

Team Kbs. Olof Palme

Mededelingen vanuit school

Vrijdag 30 oktober zijn de groepen 1 t/m 4 om 11.45u vrij.

Donderdag 12 november is een studiedag en zijn alle leerlingen vrij.

Vrijdag 13 november zijn de groepen 1 t/m 4 om 11.45u vrij.

Schoolregel: Ik zorg goed voor mezelf en de ander

img2

We hebben op school 4 basisregels waar iedereen op school zich naar gedraagt. Deze worden regelmatig bij de kinderen onder de aandacht gebracht.

De komende periode staat de regel "Ik zorg goed voor mezelf en de ander" centraal. Bijgaande afbeelding zal op verschillende plaatsen in de school zichtbaar zijn. 

Voedselbankactie

Namens Caritas Wonderbare Moeder en indirect namens de Voedselbank Den Bosch e.o. wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet om de Voedselbankactie op de Olof Palme tot een succes te maken. Het resultaat van 27 kratten is natuurlijk geweldig. Mooi om te zien dat de leerlingen (en hun ouders) hun betrokkenheid met plaatsgenoten die het minder goed getroffen hebben zo tonen. Dat alles past ook goed in de christelijke traditie van naastenliefde! Jullie mogen trots zijn op hetgeen jullie gedaan hebben. 

Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief Creatief

img2

Op woensdagochtend 14 oktober kreeg Sem van der Linden (groep 7 juf Angela) een officiële prijs uitgereikt voor de tekenwedstrijd Sjors Sportief Sjors creatief. Sem had gewonnen!

Gefeliciteerd, Sem!

Noah (groep 8 juf Ingeborg en juf Marlous) en Eefje, de twee jeugdburgemeesters, waren hierbij aanwezig. Noah was in de klas om de certificaat uit te reiken en Eefje was erbij via Teams.

Anjo van het zwembad “ Die Heygrave” was ook digitaal hierbij aanwezig. Zij feliciteerde Sem met zijn prijs. Er was ook een filmpje van de wethouder. Hij feliciteerde Sem ook met zijn prijs.

De prijs: Sem kreeg een certificaat en hij mag met zijn klasgenootjes op een woensdagmiddag, na schooltijd, zwemmen bij “die Heygrave” in Vlijmen.

Gevonden voorwerpen de Brug

img2

In gymzaal de Brug liggen veel gevonden voorwerpen: (Gloednieuwe) schoenen, handdoeken, bidons, sokken, vesten, truien, shirts en broekjes. Enkele daarvan ziet u terug op de foto. Deze zijn op te halen in de Brug. Begin november wordt alles weggedaan.

Gevonden voorwerpen

img2

Op de foto zijn de nieuwe gevonden voorwerpen te zien. Deze liggen in de rode kist in de aula. Na 2 weken worden de spulletjes weggedaan. Herkent u iets? Dan kan uw kind het in de aula ophalen.

Heusfit & in Balanz

img2

Op een leuke en positieve manier aan de slag! HeusFit & in Balanz! is een programma om samen aan een gezonde leefstijl te werken. Als gezin en als groep ga je ontdekken hoe je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken. Doen jullie mee?

Aan de slag met HeusFit & in Balanz! Onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut, diëtist, buurtsportcoach, systeemtherapeut en leefstijlcoach, gaan we jullie als gezin helpen naar een gezonde leefstijl. Kinderen ervaren het plezier in bewegen, werken aan meer zelfvertrouwen en het gezin wordt bewust gemaakt van het belang van juiste eet- en beweeggewoontes.

Voor wie? Kinderen in de basisschool leeftijd en hun ouders/ verzorgers, binnen de gemeente Heusden.

Meld je aan! Voor een vrijblijvend gesprek met de leefstijlcoach Merne Muskens, m.muskens@fysiodrunen.nl of 06-5872 6274.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl