Nieuwsbrief 2020-2021-08

Hierbij de achtste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Wij wensen iedereen alvast heel fijne kerstdagen toe en een heel gelukkig en vooral gezond 2021!

Met vriendelijke groet,

Team Kbs. Olof Palme

Mededelingen vanuit school

Vrijdag 11 december zijn de groepen 1 t/m 4 om 11.45 uur uit.

Donderdag 17 december zijn alle kinderen om 14.30 uur uit. (gewijzigde eindtijd) De kerstviering in de avond gaat niet door.

Vrijdag 18 december zijn alle kinderen vrij.

Carolien Schipper, nu leerkrachtondersteuner op onze school, zal na de kerstvakantie vervangen worden door Caroline Boeren (ochtend) en Jody de Vaan (middag). Carolien gaat als leerkracht op een basischool in Den Bosch werken. Wij bedanken Carolien en wensen haar heel veel plezier en een fijne start toe op haar nieuwe school!

Arja van den Berg is momenteel aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. Ineke Meier en Bo Hoenders vervangen haar voor de kerstvakantie. Ineke Meier en Jacky Louwerens zullen haar na de kerstvakantie vervangen. We wensen ze allemaal een fijne tijd toe. 

Kerstviering

img2

Ook de kerstviering wordt dit jaar anders dan we gewend zijn. Helaas kan de avondviering met kerstmusical niet doorgaan en gaan we ook niet naar de kerk.

Uiteraard gaan we er wel voor zorgen dat we op donderdag 17 december een sfeervol kerstprogramma hebben in alle groepen. De kinderen mogen deze dag een eigen lunch meebrengen. Voor drinken en voor een bord en beker wordt gezorgd. Natuurlijk mag deze lunch er op deze dag extra feestelijk uitzien, met iets lekkers speciaal voor kerst.

Om te zorgen dat de verschillen niet al te groot worden, moet de lunch wel in de broodtrommel passen. Graag zien we iets van brood, maar dat mag deze dag ook een broodje of een worstenbroodje zijn. Een kerstkransje als verrassing in de trommel is prima, maar ook hiervoor geldt om het niet te te bont te maken.

Herinnering schoolfotograaf

Enige tijd geleden zijn de inlogkaarten met daarop de schoolfoto's van uw kind(eren) uitgedeeld. Schoolfoto's bekijken en bestellen kan via www.photolecole.nl

Vanuit de verkeerscommissie

img2

Informatie over gebruik autogordel.

Ga je met de auto naar school dan is het dragen van een autogordel voor alle inzittenden verplicht. Zo’n gordel beschermt je beter tegen ernstige verwondingen bij een ongeluk.

De basisregel is dat kinderen vanaf 1,35 m en volwassenen gebruik moeten maken van de veiligheidsgordel. Voor het vervoeren van kinderen is de eis dat kinderen kleiner dan 1,35 m in een goedgekeurd en pas­send kinderbeveiligingsmiddal (zitje of zitverhoger)  moeten zitten.

Kinderen onder de 12 jaar mogen nooit zonder gordel of kinderbeveiligingsmiddel op de voorbank zitten. Let ook op een goedkeuringslabel.

Gevonden voorwerpen

img2

Op de foto zijn de nieuwe gevonden voorwerpen te zien. Deze liggen in de rode kist in de aula. Na 2 weken worden de spulletjes weggedaan.

Herkent u iets? Dan kan uw kind het in de aula ophalen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl