Nieuwsbrief

nieuwsbrief 2014-2015-10

Beste ouders,
de Citotoetsen zijn in volle gang of in de afrondende fase. Er is weer hard gewerkt door alle kinderen! Over 3 weken is carnaval in aantocht. Het thema is: "we zette alles op alles..." Achter de schermen wordt er gewerkt aan de voorbereiding daarvan op school en voor de groepen 5 t/m 8 ook in de Voorste Venne ("scholenbal" op 13-02 van 12.30 - 14.00 uur). Daarover krijgt u uiteraard nog meer info.

Wij wensen u weer een interessant leesmoment bij het doornemen van deze nieuwsbrief.
Groeten,
het team.

Kangoeroewedstrijd

Beste leerlingen van groep 5 t/m 8. Er hebben zich inmiddels ruim 90 leerlingen aangemeld voor de kangoeroewedstrijd. Super!! Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 30 januari. Stop 1,50 euro in een gesloten envelop, voorzien van je naam en de naam van jouw leerkracht(en) en lever deze in! 
Inleveren mag bij de eigen leerkracht óf bij mhr. Bo van groep 8.

Groetjes,
Angela Gorter en Bo Hoenders

Nieuwe penningmeester OV

De oudervereniging Olof Palme is op zoek naar een nieuwe penningmeester.
Eind van dit schooljaar moet onze penningmeester helaas haar functie neerleggen omdat haar dochter naar het voortgezet onderwijs gaat.
Ouders die geen kinderen meer op school hebben, mogen niet meer actief blijven in het bestuur van de OV.
Al geruime tijd zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste ouder met boekhoudkundige ervaring, die de functie van penningmeester zou willen vervullen.
Bent u misschien geïnteresseerd? Weet u iemand die mogelijk geïnteresseerd is, of heeft u vragen? Wij gaan graag met u in gesprek!
Als u een mailtje stuurt naar oudervereniging@olof-palme.nl , nemen wij contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Onno van de Geijn, voorzitter OV Olof Palme.

Hondenverbod en hondenpoep

img2 Zoals u wellicht allang weet, zijn honden op het schoolterrein -zowel in de gebouwen als daarbuiten- niet toegestaan.Het is dus heel begrijpelijk dat ouders / verzorgers / oppasouders bij de poort wachten met hun trouwe viervoeter.
Op zulke momenten kan het voorkomen dat de hond zijn of haar behoefte moet doen. De poep dient in onze gemeente wel opgeruimd te worden, zodat anderen er niet door verrast worden onder de schoenen.


Wilt u, als hondenbezitter, zich daar alstublieft aan houden? Bij voorbaat hartelijk dank namens alle ouders, waarvan de kinderen met poep onder de schoenen thuiskomen!

Carnaval op school, 13 februari

Op vrijdag 13 februari vieren we als vanouds gezellig carnaval op school. Hier alvast wat belangrijke aandachtspunten voor de dag:* alle kinderen komen verkleed naar school, zonder scherpe voorwerpen, zonder confetti, zonder obscene teksten.
* de groepen 1 t/m 4 beginnen meteen om 8.30 uur binnen met het programma, dat duurt tot 11.45 uur. Daarna zijn ze vrij.
* de groepen 1/2 beginnen met een modeshow, waarbij de ouders ook welkom zijn.
* de groepen 3 en 4 draaien een programma, vergelijkbaar met vorig jaar, afgesloten door hossen in de aula.
* de kinderen krijgen allemaal een worstenbroodje of een krentenbol indien er allergie of een verbod is voor worstenbrood.
* de groepen 5 t/m 8 hebben een CONTINUROOSTER tot 14.00 uur; graag een lunchpakket meegeven.
* de groepsmoeders worden benaderd om te assisteren tijdens deze ochtend. In de diverse bouwen kan dit op een verschillende manier gebeuren.
* in tegenstelling tot vorig jaar zullen alleen de groepen 5 t/m 8 vóór school gezellig buiten op de speelplaats een polonaise doen als opwarmer van de dag. 
* de groepen 7 en 8 volgen de ochtend verder een vrolijk spellencircuit, groepsdoorbrekend.
* de groepen 5 en 6 draaien op dezelfde manier, apart per leerjaar, een spellencircuit.
* vanaf 12.15 uur gaan alle groepen 5 t/m 8 per groep naar de Voorste Venne voor het scholenbal. Zij zullen rond 14.00 uur terug zijn op school. Iedereen loopt mee terug.

Het is mogelijk dat er nog veranderingen of aanvullingen zijn in het programma of de voorbereiding. In de volgende nieuwsbrief (van 4 februari) zal een herhaling komen van dit bericht, eventueel aangevuld met wijzigingen.





Fileprobleem Olof Palme oplossen??

img2

Op zoek naar jong talent

img2 Carnaval 2015 staat voor de deur......met natuurlijk weer de optocht op zondag die door Dwergonie trekt.
Ook dit jaar zijn wij opnieuw op zoek naar Jong Talent. De leerlingen van groep 7 en 8 van alle basisscholen mogen meedoen in de grote optocht in deze categorie. Doe jij ook mee? Wil je meer informatie? Meld je aan!! 

Kijk op de site: www.dwergonie.nl. Schrijf je in!!

22 februari: musical "Sterrennacht"

Komen jullie ook kijken naar de musical "Sterrennacht"? Op zondag 22 februari om 14.30 uur in de Voorste Venne.
Klik op de volgende link voor alle info:

http://www.olof-palme.nl/media/382768/aanmeldingsbrief-van-Bill-Banning.pdf

Open middag Jong Nederland

De jeugdclub Jong Nederland verzorgt ook dit jaar weer een open middag voor kinderen en ouders, die interesse hebben in een vereniging met leuke activiteiten voor de jeugd van Drunen en omstreken.Deze vindt plaats op zaterdag 24 januari van 14.00 tot 16.00 uur.
Het adres is Torenstraat 85 in Drunen.
Kinderen die het leuk vinden om aan een kleurwedstrijd mee te doen, kunnen een kleurplaat maken, die ze ingekleurd in kunnen leveren tijdens de open middag.Klik op deze link: http://www.olof-palme.nl/media/383268/Kleurplaat-openmiddag-Jong-Nederland.pdf en print de plaat uit.
Veel plezier alvast!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld.

Klik hier om uzelf af te melden of om uw gegevens te wijzigen

Powered by www.purecode.nl